Marts

Informationsmøde vedr. LIFE programmet 2019

29. marts 2019
Miljøstyrelsen inviterer den 11. april 2019 til informationsmøde om ansøgningsrunden for LIFE 2019

Danmarks første klima- og forsyningsingeniører

27. marts 2019
Nye ingeniører fra VIA University College i Horsens er uddannede til at tackle klimamæssige udfordringer. Første afgangshold står klar nu som specialister i at sikre vand- og energiforsyningen mod klimaforandringer.

Støtte til at beskytte byerne mod oversvømmelse

13. marts 2019
Nu åbner første ansøgningsrunde i partnerskabet mellem Realdania og Miljø- og Fødevareministeriet. Kommuner kan søge om økonomisk støtte til videre udvikling af nytænkende løsninger, som kan ruste danske byer til fremtidens klima med stigende havvand og samtidig udvikle bæredygtige områder.

Roskilde samler viden om oversvømmelser

12. marts 2019
Roskilde Kommune spytter nu en million kroner i et videnscenter, der skal samle den viden, som findes i Danmark om oversvømmelsesbeskyttelse.

De øgede regnmængder er en udfordring- og en ressource

12. marts 2019
Lyngby-Taarbæk Forsyning investerer i løsninger, der både reducerer risikoen for oversvømmelser, stabiliserer driften af Mølleåværket og som udnytter nogle af de ressourcer, der er i spildevandet

Regnvandsbassiner sikrer mod oversvømmelse i Brønderslev og Dronninglund

12. marts 2019
For at undgå oversvømmelser er der brug for flere regnvandsbassiner til opsamling af regnvand fra de separatkloakerede områder i Brønderslev by og ved Donnerbæk i Dronninglund

Fjernvarmeprojekt ved Mølleåen sikrer mod for højt grundvand

12. marts 2019
Fjernvarme-projektet ved Mølleåen, har den sidegevinst, at en række borgere har fået tørre kældre.

Information om MUDP 2019

5. marts 2019
Går du med tanker om at udvikle ny miljøeffektiv teknologi eller etablere et fyrtårnsprojekt inden for rammerne af MUDP? Og kunne du bruge et tilskud til at få tankerne gjort til virkelighed?
Viser 1 - 8 ud af 8