Samarbejdspartnernes bidrag til klimatilpasning.dk
Del artikel Print

Samarbejdspartnernes bidrag til klimatilpasning.dk

BaneDanmark

BaneDanmark bidrager med info om betydningen af klimaforandringer for vores trafikale infrastruktur, særligt under jernbane og broer/tunneler. Læs mere her.

 

 

 

Beredskabsstyrelsen

Beredskabsstyrelsen bidrager til klimatilpasning.dk med info om betydningen af klimaforandringer for det nationale beredskab. Læs mere om beredskab her

 

  

 

Danske Regioner

Danske Regioner bidrager til klimatilpasning.dk med info om det regionale samarbejde. Læs mere om Danske Regioner her

 

 

 

DMI

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) bidrager til klimatilpasning.dk med information om klimaforandringer og klimadata.

Læs mere om klima her.

 

 

Energistyrelsen

Energistyrelsen bidrager til klimatilpasning.dk med info om betalingsregler for klimatilpasningsprojekter. Energistyrelsen leverer derudover info om klimaforandringernes betydning for forskellige energikilder. 

 

  

 

Finansministeriet

Finansministeriet bidrager til klimatilpasning.dk med info om finansieringsmuligheder og socioøkonomiske forhold. Læs mere om socioøkonomi her.

  

 

 

KL

KL bidrager til klimatilpasning.dk med information om kommunernes arbejde med klimatilpasningsplaner og det generelle tværkommunale samarbejde. Læs mere om kommunernes arbejde her

 

 

KDI logo 22032021

Kystdirektoratet bidrager til klimatilpasning.dk med info om klimaforandringernes betydning for vores kyststrækninger. Læs mere om klimasikringen af vores kyster her.

 

 

Landbrugsstyrelsen 22032021

 

Landbrugsstyrelsen bidrager til klimatilpasning.dk med info om betydningen af klimaforandringer for landbrug og fiskeri. Læs mere her

 

 Colourbox18840535 Styrelsenforpatiensikkerhed 270319 

   Styrelsen for Patientsikkerhed bidrager til

   klimatilpasning.dk med info om forbehold og skader forbundet med

   klimaforandringerne. Læs mere her

 

 

Sundhedsstyrelsen

 

 Sundhedsstyrelsen bidrager til klimatilpasning.dk  med info om sundhedsrisici forbundet med  klimaforandringerne. Det drejer sig om alt fra invasive  arter til pollenallergi. Læs mere her.

 

 

 

 

Vejdirektoratet

Vejdirektoratet bidrager til klimatilpasning.dk med info om betydningen af klimaforandringer for vores trafikale infrastruktur, særligt vejnettet.  Læs mere om arbejdet med at klimatilpasse vores veje her.

 

 

Logo trafik,- Bygge- og BoligstyrelsenTrafik-, Bygge- og Boligstyrelsen leverer info om tilpasning af såvel nybyggeri som eksisterende byggeri til klimaforandringerne. Læs mere her.

 

Senest redigeret: 31-03-2016