Del artikel Print
The 6th Nordic Conference on Climate Change Adaptation 'NOCCA23'

The 6th Nordic Conference on Climate Change Adaptation 'NOCCA23'

NOCCA inviterer til klimatilpasningskonference i Reykjavík

Konferencen kommer dette år til at handle om klimatilpasning i byer og kommuner i de nordiske lande med fokus på, hvordan kommuner har implementeret løsninger og hvilke erfaringer, man har gjort sig i klimatilpasningsprocessen. 

  

Målet for konferencen er at øge vidensdelingen mellem de nordiske lande og at bidrage med politiske anbefalinger til UNFCCC. Konferencen er åben for alle der i en eller anden udstrækning arbejder med klimatilpasning.

 

Konferencen finder sted fra den 17. til 19. april 2023. Første dag fokuserer på oplæg, hvor man også kan deltage online via live-stream. På dag 2 vil der være mulighed for at deltage i forskellige workshops, der alle omhandler klimatilpasning i byer og kommuner. Konferencens sidste dag er fyldt med frivillige 'sightseeing' aktiviteter. 

 

Registrering af deltagere begynder i november 2022. Der er et begrænset antal pladser, så det anbefales, at man melder sig til tidligt. 

 

Hvis man er interesseret i deltagelse og gerne vil have mere informaiton om registrering, kan man skrive sig op på deres email liste.

 

For mere information om selve programmet, oplægsholdere, workshops mm. gå ind på nocca.is