Del artikel Print
Bliv Danmarks Friluftskommune 2015

Bliv Danmarks Friluftskommune 2015

Danmarks Friluftskommune 2015 skal kåres. Vinderen skal være den bedste til at inddrage friluftsliv som en del af kommunens klimatilpasningsprojekter.

Temaet for prisen som Danmarks Friluftskommune 2015 er offentliggjort. Denne gang har Friluftsrådet besluttet, at titlen skal tildeles den kommune, der bedst har formået at indtænke friluftsliv i kommunens klimatilpasningsindsats. Vinderkommunen får 250.000 kroner til medfinansiering af nye friluftsfaciliteter i kommunen.

 

Baggrunden for konkurrencens tema bunder i ønsket om at udvikle klimatilpasningsprojekter på tværs af forvaltningerne, så der skabes et bredt sigte, der tilgodeser mange hensyn samtidig. Ønsket er at sætte fokus på muligheden for at gavne natur og friluftsliv gennem klimatilpasningsprojekter, så kommunerne inddrager friluftsliv som en aktiv del af klimatilpasningsprojekterne i kommunen.

 

Alle landets kommuner kan deltage i konkurrencen om at blive Danmarks Friluftskommune og vinde 250.000 kroner. For at deltage i konkurrencen skal kommunerne udfylde et ansøgningsskema og sende det til Friluftsrådet. Fristen for deltagelse er den 15. juni 2015. Konkurrencemateriale kan findes via linket til højre.

 

Kilde: Friluftsrådet