Del artikel Print
De skal konkurrere om smuk klimatilpasning i Middelfart

De skal konkurrere om smuk klimatilpasning i Middelfart

Projektet KlimaByen i Middelfart er nu et skridt tættere på at finde en vinder af arkitektkonkurrencen. Partnerselskabet bag projektet har udvalgt seks teams, der skal konkurrere om at få lov til at skabe klimatilpasning i Middelfart.

KlimaByen er et projekt udarbejdet af Middelfart Kommune i samarbejde med Middelfart Spildevand A/S og Realdania. Projektet omhandler klimatilpasning i området omkring Kongebrovej i Middelfart og har til formål at gøre området grønnere, sundere og mere attraktivt for lokalbefolkningen.

 

De seks teams, der skal konkurrere om at stå for det, folkene bag projektet kalder 'Danmarks smukkeste klimatilpasning', er nu fundet. Nu er det borgernes tur til at kommentere forslagene. 

 

De seks udvalgte teams er:

 

  1. PK3 (hovedrådgiver), Urbanisten (underrådgiver) og Envidan (konsulent)
  2. Gottlieb Paludan Architects A/S (hovedrådgiver), SNE Architects ApS, 2+1 Idebureau og Via Trafik (underrådgivere), Jan Luxhøj Støvring og Anna Aslaug Lund (konsulenter)
  3. TREDJE NATUR (hovedrådgiver), entasis (underrådgiver) og Grontmij (konsulent)
  4. GHB Landskabsarkitekter A/S (hovedrådgiver), Adept (underrådgiver), Atkins, 2+1 Idebureau og Kjell Nilsson (konsulenter)
  5. SLA (hovedrådgiver), GXN og Rekommanderet (underrådgivere), Jens Rørbech og Kirsten Halsnæs (konsulenter)
  6. Rambøll Danmark A/S (hovedrådgiver), Atelier Dreiseitl (underrådgiver).

 

Projektet forventes at være realiseret ved udgangen af 2017.

 

Kilde: byggecentrum.dk