Marts

IPCC offentliggør rapport om klimatilpasning

31. marts 2014
Natten til mandag den 31. marts 2014 blev den anden delrapport af tre i IPCC’s Femte Hovedrapport offentliggjort i Japan. Rapporten samler den nyeste viden om konsekvenserne og tilpasningsmulighederne under et ændret klima.

Landmænd kan forhindre oversvømmelser

27. marts 2014
Oversvømmelser fra Danmarks næstlængste å, Storå, giver tilbagevendende problemer, og det forventes at blive værre med et forandret klima. Landmændene kan være det svar, alle leder efter.

Klimatilpasnings-uddannelse fra Teknologisk Institut

26. marts 2014
Få opdateret din viden om klimatilpasning og teknologier til klimatilpasning med et 6-dages uddannelsesforløb med fokus på design og praktisk udførelse af projekter, der kan tilpasse regnvandshåndteringen til klimaforandringerne

Klimapris-penge går til skole i Klimakvarter

13. marts 2014
Københavns borgerrepræsentation giver 745.000 kr. til at skabe en klimatilpasset skolegård på Østerbro. Pengene kommer fra den globale designpris, INDEX Award, som Københavns Kommune sidste år vandt for sin klimatilpasningsplan.

Teknologifane – nu også på engelsk

12. marts 2014
På den engelske version af klimatilpasning.dk findes nu også en engelsksproget side om klimatilpasningsteknologier. Herudover har vi netop udsendt det 11. nyhedsbrev på engelsk, der udover den nye teknologifane også præsenterer det nye værktøj AgriWizard, som er en oversat version af LandbrugsWizard.

Obama annoncerer 1 milliard dollar til klimatilpasning

4. marts 2014
I forbindelse med den værste tørke i Californien siden 1977 er den amerikanske præsident Obama rejst til staten for at annoncere en ny klimatilpasningsfond på 1 milliard dollar.

Cleantech konkurrence i New York giver adgang til markedet

3. marts 2014
Kan dansk teknologi være med til at sikre New York mod klimaforandringer? NYCEDC, en af partnerne i DI’s Danish Cleantech Hub i New York, har lanceret en konkurrence for at finde de nyeste og smarteste grønne teknologier.
Viser 1 - 7 ud af 7