Maj

Nyt stort natur- og klimatilpasnings-projekt ved Gladsaxe Stadion

27. maj 2014
Onsdag 21. maj tog borgmester Karin Søjberg Holst det første spadestik til sidste etape af et af Danmarks største klimatilpasningsprojekter. Når projektet er færdigt, er der skabt nye lege- og bevægelsesmuligheder på idrætsanlægget ved Gladsaxe Stadion, samtidig med at anlægget får tilført nye rekreative naturområder og fremover vil undgå oversvømmelser ved skybrud.

En af Danmarks første klimaveje ligger på Frederiksberg

22. maj 2014
I et forsøg på at komme problemer med oversvømmelser efter skybrud til livs har en af Frederiksberg Kommunes små veje fået ny absorberende belægning. Et godt eksempel på, at medfinansieringsordningen virker, lyder det fra KL.

Sjællands Odde beskyttes mod havstigning

20. maj 2014
Grundejerforening på Sjællands Odde samarbejder med kommunen om klimatilpasning.

Rapport: Global opvarmning årsag til ekstrem regn og hede i USA

15. maj 2014
En ny rapport udgivet af Det Hvide Hus slår fast, at klimaforandringer er menneskeskabte og allerede har alvorlige konsekvenser for USA.

70 mio. kr. til udvikling, test og demonstration af miljøeffektiv teknologi

12. maj 2014
Miljøminister Kirsten Brosbøl er klar med 70 millioner kroner til ny grøn teknologi, der både gavner miljøet og den danske eksport.

Få gode ideer til klimatilpasning

7. maj 2014
Medlemsbladet for Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger er udkommet med et temanummer med gode eksempler om klimatilpasning i Danmark og Skåne.
Viser 1 - 6 ud af 6