Februar

Metro beskyttes mod oversvømmelse

27. februar 2014
Højteknologiske aluminiumsporte skal beskytte metroen i København mod oversvømmelser. Portene bliver placeret nær de metrostationer, der ligger tæt på Sortedamssøen og Gammel Strand.

Klimatilpasning af bevaringsværdige bebyggelser

22. februar 2014
KAB, Dansk Bygningsarv og SBI har udarbejdet en vejledning, som sætter fokus på, hvad klimaændringerne vil betyde for den ældre del af de almene bebyggelser. Projektet giver også forslag til, hvordan man kan tilpasse den bebyggelserne til et forandret klima uden at gå på kompromis med de arkitektoniske værdier.

Stormflodsramte får meget større erstatninger

21. februar 2014
Den seneste stormflod i Danmark i starten af december 2013 har medført knap 3000 skader.

Københavns Ejendomme vurderer risikoen for oversvømmelse

20. februar 2014
Arbejdet med at prioritere klimatilpasningsindsatsen for Københavns Kommunes ejendomsselskab er nu nået et stort skridt videre med hydraulisk modellering.

Ny analyse fra Kystdirektoratet

20. februar 2014
Kystdirektoratet har netop offentliggjort en rapport, der ser på råstofressourcerne til søs, set i forhold til sandfodring langs de indre danske kyster. Blandt de faktorer der får betydning for fremtidens danske kyster fremhæves blandt andet klimaforandringerne.

Brøndby sætter klimaet på skinner

19. februar 2014
Anlæggelsen af den nye jernbaneforbindelse mellem København og Ringsted giver anledning til to store klimatilpasningsprojekter i Brøndby Kommune.

Porte skal beskytte Gøteborg mod oversvømmelse

17. februar 2014
Porte til 10 milliarder kroner skal beskytte Gøteborg mod oversvømmelse.
Viser 1 - 7 ud af 7