November

Kommuner og forsyninger samarbejder om klimatilpasning

26. november 2013
Rundspørge blandt kommuner og forsyningsselskaber slår fast, at begge parter ser overvejende positivt på at samarbejde om klimatilpasning, der også tjener rekreative formål.

Ny handlingsplan for fredninger

25. november 2013
Ida Auken har i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og Kommunernes Landsforening præsenteret en handlingsplan for fredning af den danske naturskat.

Ny Realdania-støtteordning til udvikling af regnvands-løsninger

19. november 2013
Med Klimaspring har Realdania lanceret et nyt initiativ, der yder støtte til udvikling af innovative løsninger på klimatilpasningsområdet. Målet er at fremme kommercielle initiativer gennem faglig og økonomisk støtte, som skal resultere i grøn vækst og bedre byer.

Miljøministeren lader rod efter stormen ligge

18. november 2013
Den voldsomme storm den 28. oktober har fået mange danskere til at tweete og sende facebook-beskeder til miljøminister Ida Auken med gode råd om, hvad der skal ske med tusindvis af væltede træer landet over.

Vandet fra landet - hvor skal det løbe hen?

18. november 2013
Nu sætter Naturstyrelsen fokus på ”vandet fra landet” i forbindelse med klimatilpasning ved at indbyde til et partnerskab.

VANDPLUS konference

8. november 2013
Nåede du ikke at få plads på VANDPLUS-konferencen i september, hvor emnet var skybrud og sjovere byrum? Eller har du kollegaer, som skal have muligheden for at deltage? Den 8. januar gentages konferencen i Aarhus. Tilmeldingen er åbnet.

Concito vælgermøde i København

8. november 2013
Vær med når CONCITO i samarbejde med Forsikring & Pension inviterer til vælgermøde mellem Københavns borgmesterkandidater op til kommunalvalget.
Viser 1 - 7 ud af 7