April

Nyskabende klimatilpasnings-projekt i Middelfart

27. april 2012
Middelfart Spildevand har investeret millioner for at øge kapaciteten i kloaksystemet. Nu er turen kommet til området omkring Kongebrovej. Kommunen får hjælp fra Realdania, til en forundersøgelse, der sigter mod at klimatilpasse og udvikle område

Fem stærke team konkurrerer om Kokkedals fremtid

26. april 2012
Nu lyder startskuddet til konkurrencen om det store klimatilpasningsprojekt i Kokkedal. Fem stærke team skal hver give deres bud på nytænkende og visionær klimatilpasning, som kan skabe en mere sammenhængende og socialt bæredygtig forstad.

Skybrud slår alle rekorder

24. april 2012
Regnskabet er nu gjort op. Skybruddene sidste sommer resulterede i 90.644 skader og rekordstore erstatninger på 4,9 milliarder kroner.

Klimatilpasning i kommunerne skal være ligetil

23. april 2012
Landets kommuner ønsker at lave lokalplaner, der tager direkte afsæt i klimatilpasning. Det skaber miljøminister Ida Auken nu rammerne for i et nyt lovforslag

Miljøminister Ida Auken klar med penge til klimasamarbejde

13. april 2012
2,7 millioner kroner skal sætte skub i klimatilpasningssamarbejdet mellem kommuner, forsyningsselskaber og andre aktører.

Træer skal holde temperaturen nede

13. april 2012
I Københavns kommune skal grønne områder med 100.000 nye træer være med til at holde temperaturen nede.

Miljøministeren så på klimatilpasning i Kokkedal

2. april 2012
Danmarks største klimatilpasningsprojekt i Kokkedal er et banebrydende eksempel på et velfungerende klimatilpasningspartnerskab, hvis mission er at tilpasse de voldsomt udsatte områder ved Egedalsvænge og samtidig give bydelen et rekreativt og grønt løft.
Viser 1 - 7 ud af 7