Del artikel Print
Klimauge i Mariagerfjord Kommune

Klimauge i Mariagerfjord Kommune

I uge 37 bliver der sat fokus på klima og energi i Mariagerfjord Kommune, hvor der vil blive mulighed for opleve klimaudfordringer på forskellig vis.

I Mariagerfjord Kommune tages klimaproblematikkerne seriøst helt ned på det lokale niveau. I uge 37 i september måned bliver der sat fokus på klima og energi, hvor klimatilpasning vil være et hovedfokus sammen med tre andre emner, som er vedvarende energi, transport og energibesparelser, skriver Hobro Avis.

Mariagerfjord Erhvervsråd opfordrer alle medlemmer til at deltage i klimaugen, hvor de vil få lejlighed for at synliggøre sig med klima- og energiudstillinger og andre tiltag. Private personer vil ligeledes være velkomne til at møde op med fx egne udstillinger, loppemarkeder eller fremvise energirigtige idéer til huset. 

Lokalt klimatopmøde 
Et højdepunkt i klimaugen vil blive et lokalt klimatopmøde, som afvikles i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. På dette møde vil politikere, erhvervsfolk og borgere få rig mulighed for at diskutere klimaudfordringerne i kommunen samt eventuelle løsningsmuligheder.


Kilde: Hobro Avis den 28. juli 2009, 1. sektion, side 15.