Del artikel Print
Åben VANDPLUS-konference

Åben VANDPLUS-konference

Kan klimatilpasning skabe sjovere byer? Hent inspiration i VANDPLUS-projekterne og deltag på den åbne konference d. 5. september 2013

Når vi nu alligevel i de kommende år skal bruge milliarder på at klimasikre Danmark, kunne vi så i det mindste få noget sjovt ud af det samtidig?

 

Dette er tanken bag VANDPLUS, som er et partnerskab mellem Lokale og Anlægsfonden og Realdania i samarbejde med Naturstyrelsen. Tilsammen har de uddelt 12 millioner kroner til i alt fire projekter, der skal vise, at det er muligt at gennemføre klimatilpasningsprojekter og samtidig skabe helt nye værdier for borgerne og byerne.

De fire udvalgte projekter er Viborg, Gladsaxe, Solrød og Frederiksberg. Alle fire projekter skal demonstrere og undersøge, hvordan store om små investeringer i klimatilpasning kan kobles med sociale og bevægelsesmæssige tiltag, som samtidig gør vores byer sjovere og bedre at bo i.

Læs om alle VANDPLUS-projekterne her på siden og sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 5. september 2013, hvor alle projekterne præsenteres på en åben og gratis konference, hvor også Miljøminister Ida Auken deltager.

Målet er at inspirere andre kommuner og forsyningsselskaber der står over for klimatilpasning - og som har lyst til at udnytte deres investeringer til mere end blot større kloakrør!

 

VandPlusIkon.bmp