Del artikel Print
Temadag i Århus: Veje, forsyninger og klimatilpasning

Temadag i Århus: Veje, forsyninger og klimatilpasning

KL og Horten inviterer til temadage i Århus og København, med fokus på arbejdsopgaverne om veje og kystbeskyttelse, samt generelle klimatilpasningsprojekter som ligger hos de kommunale myndigheder og forsyningsselskaberne.

Kommunernes landsforening (KL) og advokattfirmaet Horten inviterer til temadage i Århus og København, med fokus på klimaretalerede forhold.

 

Det gør de fordi øget nedbør, stigende vandstand og ekstremt vejr medfører nye og større klimaopgaver til kommuner og kommunale forsyningsvirksomheder. På temadagen vil der gennem cases blive belyst emner som miljølovgivning indenfor spildevand, vandløb, veje, kystbeskyttelse og klimatilpasning, ved KL's Henriette Soja.

 

Arrangementet er tiltænkt kommunernes sagsbehandlere eller andre aktører, hvis arbejdsopgaver ligger indenfor veje, forsyning eller klimatilpasning.

 

Temadagen afholdes i Århus d. 6 marts 2023 hos Horten, Frederiks Pl. 36, 8000 Aarhus.

 

Tilmeldelse til temadagen i Århus foregår via dette link. Der er en Early Bird pris ved tilmelding frem til d. 15 januar 2023, og herefter vil der være standardpris frem til tilmeldingsfristen d. 27 februar 2023 kl. 16.

 

 Kilde: KL.dk