Del artikel Print
LAR-løsninger i Tyskland og Holland

LAR-løsninger i Tyskland og Holland

Kom med og lad dig inspirere af de bedste løsninger indenfor klimatilpasning og lokal afledning af regnvand (LAR-løsninger) i Tyskland og Holland.

Det er Ikke kun i Danmark at der i disse år er stor fokus på klimatilpasning. En række af vores nabolande er også i fuld gang med at omstille sig til forandrede vejrforhold, og således kan byer i f.eks. Tyskland og Holland udgøre en stor inspirationskilde når det kommer til at sammentænke byliv, -udvikling og klimaforandringer.


GBL (Gruppen for By og Landskabsplanlægning ApS) inviterer således interesserede på en firedages studietur til en række tyske og hollandske storbyer for at se en række af de seneste innovative LAR-løsninger disse steder har at byde på.

 

Turen henvender sig særligt til interesserede personer fra kommuner, forsyningsselskaber, boligorganisationer og andre større grundejere, ingeniører, planlæggere og landskabsarkitekter, men alle er velkomne.

Deltagergebyret ligger på 7.200 kr. og inkluderer transport, overnatning, fuld forplejning samt guidede ture.

 

Turen går fra Kolding i fælles bus til først Gartenstadt i Flensburg og herefter til Hannover (mønsterbydelen Kronsberg), Ruhr-distriktet ('Regnvands-ruten'), Rotterdam og Delft i Holland samt bebyggelsen WaterHouses i Hamborg.

 

Få flere praktiske oplysninger og et detaljeret program for turen ved at klikke på linket 'Studietur til Tyskland og Holland - det fulde program' i højre menuen.

 

Tilmeldingsfrist var 25. juni, men der muligvis stadig ledige pladser.