Del artikel Print
Håndtering af klimaændringer med Byggecentrum

Håndtering af klimaændringer med Byggecentrum

Denne konference sætter fokus på de klimaændringer, som vi står over for i Danmark. På konferencen bliver klimaudfordringerne skitseret, og der anvises veje til, hvordan de kan håndteres.

Til kurset er der samlet eksperter, som fra hver deres synsvinkel giver bud på håndtering af klimaændringer. Konferencen giver overblik over, hvad man kan forvente af vejret de kommende år og hvilke lovgivningsmæssige rammer, man skal agere i. Desuden gives helt praktiske eksempler på, hvordan bygninger skal designes, så de kan modstå fremtidens klimaændringer. Emnet perspektiveres af professor i klima og økonomi, Kirsten Halsnæs, som fortæller om de økonomiske forhold omkring klimasikring.

 

Dagen byder også på præsentation af Københavns Kommunes klimatilpasningsplan, som for nylig vandt verdens største designpris, ligesom der præsenteres et storstilet klimatilpasningsprojekt i Middelfart. På kurset kan man endvidere få mulighed for at møde leverandører, der vil demonstrere praktiske løsninger på problemerne. 


Målgruppe
Konferencen er for beslutningstagere i kommuner, der ønsker indsigt i og input til håndtering af klimaændringer. Konferencen er desuden målrettet rådgivere og entreprenører, der ønsker kendskab til området og konkret indsigt i, hvordan bygninger kan designes i fremtiden, så klimaændringerne håndteres optimalt. 
 
Pris: 3.500 eksklusiv moms.

 

Kursusdato: 14.01.2014 09:30-17:00
Kursussted: Byggecentrum Middelfart, Hindsgavl Alle 2, Middelfart.