Del artikel Print
Konference: Climate Change, Health and Ecology i Sverige

Konference: Climate Change, Health and Ecology i Sverige

Tværfaglig konference om klimaforandringer, sundhed og økologi i Uppsala i Sverige d. 1-3. september 2010.

 

Det svenske nationale Veterinære Institut i Uppsala, Sverige, afholder en tværfaglig konference, som vil knytte forskning og filosofi indenfor fagområderne klimaforandringer, sundhed og økologi. Konferencens formål er, at revidere den nuværende forståelse af disse dagområder, samt at foreslå fremtidige tilpasningstiltag.

Den globale opvarmning er og bliver årsag til omfattende ændringer i mange økosystemer, som vil påvirke bl.a. den geografiske fordeling af arter og timingen af vækstsæsonen. Dette vil også påvirke menneskets velfærd, da der vil ske omstruktureringer i fødenettets struktur og dermed menneskets tilgængelighed til fødevarer.

Konferencen skal samle forskere fra forskellige lande for at fremme udvekslingen af ideer og skabe netværk på nye områder. Forskningsområderne omfatter fysiologi, økologi og evolution, veterinær- og humanmedicin og bevaring af "vilde-liv".

Konferencen foregår over tre dage, fra d. 1-3. september og koster penge. Pladserne på konferencen er begrænsede, så det anbefales at tilmelde sig hurtigst muligt. Læs mere om priser og tilmelding via linket til højre.