Del artikel Print
C3S brugerkursus begivenhed i Danmark

C3S brugerkursus begivenhed i Danmark

Kurset fokuserer på at hjælpe deltagerne med at udvikle en klimatjeneste ved brugen af et klimatilpasnings casestudie.

Kurset, der tilbydes af the Copernicus Climate Change Service (C3S), indeholder en blandet undervisning bestående af gratis online læringsressourcer tilgængelige på Learning Experience Platform og en ansigt til ansigt træningssession om brugen af klimadata til at udvikle klima.


The Climate Data Store (CDS) er en database der giver gratis information om klimaet. I CDS-kataloget er der en omfattende samling af datasæt tilgængeligt.


Kurset vil bestå af to online webseminar i april og juni 2020 og et ansigt-til-ansigt begivenhed i København, hvor et team af undervisere vil vejlede deltagerne. Det nærmere program er følgende:

 

  • Første webseminar: Den 22. april, kl. 10:00-11:15 – introduktion til blandet træningstilgang.
  • Heldags ansigt til ansigt begivenhed: Den 13. maj, (København) – Praktiske aktiviteter, feedback på læring, udvikling af klimatilpasnings casestudie. 
  • Afsluttende webseminar: Den 3. juni, 10:00-11:30 – Præsentation af casestudier, diskussion og spørgsmål og svar session. 

 

Kursets målgruppe er personer med behov for at inkorporere klimadata til deres virksomhed, forskning eller projekter.


Undervisningen vil foregå på dansk og engelsk. Undervisningsmaterialet er på engelsk, og læringsprocessen bliver formidles af danske eksperter, som kan klargøre koncepterne på dansk og fungere som oversættere.


Deltagere vil modtage et kursusbevis efter at have kurset med et vellykket resultat.


Kilde: The Copernicus Climate Change Service