Del artikel Print
Godmorgen med DNNK om Naturbaserede løsninger

Godmorgen med DNNK om Naturbaserede løsninger

Interessen og opbakningen til naturbaserede løsninger er stor, og i disse oplæg vil man kunne hører om praktisk anvendelse og erfaringer af brug af naturbaserede løsninger i klimatilpasningsprojekter.

 Det første oplæg af Godmorgen med DNNK, er med seniorforsker ved Aarhus Universitet og Seniorspecialist ved Niras Annette Baattrup-Pedersen. Her vil der blive delt viden om naturbaserede løsninger (NBS), og hvorfor der er stor politisk opbakning til disse. Der vil også blive gået i dybden med to projekter, Merlin og Nordicsituation, hvor der arbejdes med praktisk anvendelse af NBS.

 

 I det andet oplæg præsenteres erfaringer og læringer fra det svenske klimatilpasningsprojekt Life Coast Adapt, som er et samarbejde mellem tre kommuner i Sydsverige, der har undersøgt og implementeret NBS i kystområder, for at styrke klimaresiliens samtidig med beskyttelse af biodiversiteten. Oplægget afholdes af Miljø- og Klimastrateg i Ystad Kommune, Mona Skoog, Miljøstrategiskansvarlig i Lomma Kommune, Helena Björn og Naturfredningsforvalter i Helsingborg Kommune, Linda Hellberg.

 

Oplæggene er online torsdag d. 07. marts 2024, kl 08:00 – 09:00

Læs mere og tilmeld dig her, med tilmeldingsfrist d. 6. marts 2024, kl. 09:00