Nyheder om byggeri
More Sharing ServicesDel Share on email RSS Print

Nyheder om byggeri

Viser 1 - 10 ud af 181
9.000 kvadratmeter grønt tag på Moesgård Ny Museum 9.000 kvadratmeter grønt tag på Moesgård Ny Museum 23.april 2014
Ved Moesgård Museum i Skåde Bakker syd for Aarhus er en ny spektakulær museumsbygning under opførelse. Den ny bygning er tegnet af Henning Larsen Architects og forener klimatilpasning med en platform for udendørsaktiviteter.
Læs mere
Klimapris-penge går til skole i Klimakvarter Klimapris-penge går til skole i Klimakvarter 13.marts 2014
Københavns borgerrepræsentation giver 745.000 kr. til at skabe en klimatilpasset skolegård på Østerbro. Pengene kommer fra den globale designpris, INDEX Award, som Københavns Kommune sidste år vandt for sin klimatilpasningsplan.
Læs mere
Metro beskyttes mod oversvømmelse Metro beskyttes mod oversvømmelse 27.februar 2014
Højteknologiske aluminiumsporte skal beskytte metroen i København mod oversvømmelser. Portene bliver placeret nær de metrostationer, der ligger tæt på Sortedamssøen og Gammel Strand.
Læs mere
Klimatilpasning af bevaringsværdige bebyggelser Klimatilpasning af bevaringsværdige bebyggelser 22.februar 2014
KAB, Dansk Bygningsarv og SBI har udarbejdet en vejledning, som sætter fokus på, hvad klimaændringerne vil betyde for den ældre del af de almene bebyggelser. Projektet giver også forslag til, hvordan man kan tilpasse den bebyggelserne til et forandret klima uden at gå på kompromis med de arkitektoniske værdier.
Læs mere
Københavns Ejendomme vurderer risikoen for oversvømmelse Københavns Ejendomme vurderer risikoen for oversvømmelse 20.februar 2014
Arbejdet med at prioritere klimatilpasningsindsatsen for Københavns Kommunes ejendomsselskab er nu nået et stort skridt videre med hydraulisk modellering.
Læs mere
Porte skal beskytte Gøteborg mod oversvømmelse Porte skal beskytte Gøteborg mod oversvømmelse 17.februar 2014
Porte til 10 milliarder kroner skal beskytte Gøteborg mod oversvømmelse.
Læs mere
Danske kystbyer synker Danske kystbyer synker 30.januar 2014
Diger og dæmninger skal bygges højere, og kloakker skal lægges om. Det er konsekvensen af, at Danmark, ifølge et nyt kort, mange steder også synker, mens havet stiger.
Læs mere
Nyt kursustilbud i grønne tage Nyt kursustilbud i grønne tage 17.januar 2014
Grønne tage er en bæredygtig og klimavenlig løsning i mødet med klimaforandringer. De kan opsuge 60-80 % af den regn, der falder på taget og kan hjælpe til med at klimasikre Danmark. Et nyt kursustilbud kan give interesserede en indføring i, hvordan det fulde potentiale ved grønne tage kan udnyttes.
Læs mere
Sluseporte kan stormsikre Roskilde Fjord Sluseporte kan stormsikre Roskilde Fjord 17.januar 2014
Billige sluseporte kan sikre Roskilde Fjord mod fremtidige stormfloder.
Læs mere
Få del i New York’s hastigt voksende cleantech-marked Få del i New York’s hastigt voksende cleantech-marked 17.december 2013
Har du interesse i at sælge grønne løsninger til New York? I dag går starten på en nyopstartet klynge betegnet Danish Cleantech Cluster.
Læs mere

Viser 1 - 10 ud af 181

Interne links