Nyheder om byggeri
Del RSS RSS Print

Nyheder om byggeri

Viser 1 - 10 ud af 196
Betonmur holdt rekordhøj vandstand ude af Lemvig Betonmur holdt rekordhøj vandstand ude af Lemvig 19.januar 2015
Lemvigs rekreative betonmur har igen sikret bymidten mod havet, nemlig den rekordhøje vandstand på 1,95 meter over normalen, som blev skabt af stormene Dagmar og Egon den 9. og 10. januar.
Læs mere
Sankt Annæ Plads skybrudssikres Sankt Annæ Plads skybrudssikres 9.januar 2015
Området omkring Sankt Annæ Plads i København gennemgår i øjeblikket en omfattende fornyelse, der har til formål at udvide det grønne byrum og samtidig sikre området mod oversvømmelse ved ekstremnedbør.
Læs mere
Nyt webværktøj hjælper husejere til klimatilpasning Nyt webværktøj hjælper husejere til klimatilpasning 10.december 2014
VisAdapt er et nyt webværktøj, udviklet af en række nordiske universiteter og pensionsselskaber, der skal hjælpe den enkelte husejer til bedre klimatilpasning af hjemmet.
Læs mere
Har du en god ide til at mindske vandskader? Har du en god ide til at mindske vandskader? 10.november 2014
Hver sjette danske husstand blev i 2013 ramt af en vandskade. Årsagen til de mange skader kan både være utætte vandrør, skybrud eller noget helt tredje. Men uanset hvad er det både dyrt og ubehageligt.
Læs mere
Danske cleantech-virksomheder skal indtage New York Danske cleantech-virksomheder skal indtage New York 24.oktober 2014
Mandag den 22. september blev et nyt kontor åbnet i New York. Kontoret skal fremme samarbejdet mellem danske cleantech-virksomheder og det amerikanske marked.
Læs mere
De skal konkurrere om smuk klimatilpasning i Middelfart De skal konkurrere om smuk klimatilpasning i Middelfart 10.oktober 2014
Projektet KlimaByen i Middelfart er nu et skridt tættere på at finde en vinder af arkitektkonkurrencen. Partnerselskabet bag projektet har udvalgt seks teams, der skal konkurrere om at få lov til at skabe klimatilpasning i Middelfart.
Læs mere
Nye veje og fortove kan klare både skybrud og støj Nye veje og fortove kan klare både skybrud og støj 2.oktober 2014
Fremtidens veje og fortove skal være permeable, så regnvand kan sive, forsinkes og transporteres væk i forbindelse med skybrud. Nye udviklingsprojekter tilpasser vejene til fremtidens vejr.
Læs mere
Kæmpe kloaktunnel giver håb for Themsen i London Kæmpe kloaktunnel giver håb for Themsen i London 23.september 2014
Themsen i London er plaget af spildevand på grund af overbelastede kloakker. Det skal en 25 km lang kloaktunnel med en diameter en halv gang større end Københavns metrotunneller nu rette op på. Kloaktunnellen modtages dog ikke med udelt begejstring.
Læs mere
Permeabel klimabelægning klarer skybrud på Frederiksberg Permeabel klimabelægning klarer skybrud på Frederiksberg 22.september 2014
En ny permeabel klimabelægning på Helenevej på Frederiksberg sikrede beboerne tørre kældre under skybruddet i weekenden 30.-31. august 2014. Belægningen har foruden at bidrage til en effektiv afhjælpning af nedbørsproblemet været et billigt alternativ til en ny kloak.
Læs mere
Klimasikring af Enghaveparken Klimasikring af Enghaveparken 18.september 2014
Enghaveparken fra 1928 skal moderniseres til at håndtere 26.000 kubikmeter vand. Vinderforslaget i en idékonkurrence giver klimasikring af området, samtidig med at parkens struktur bevares.
Læs mere

Viser 1 - 10 ud af 196

Interne links