Nyheder om byggeri
More Sharing ServicesDel Share on email RSS Print

Nyheder om byggeri

Viser 1 - 10 ud af 187
Klimasikring af Enghaveparken Klimasikring af Enghaveparken 18.september 2014
Enghaveparken fra 1928 skal moderniseres til at håndtere 26.000 kubikmeter vand. Vinderforslaget i en idékonkurrence giver klimasikring af området, samtidig med at parkens struktur bevares.
Læs mere
Gratis klimatjek bliver permanent Gratis klimatjek bliver permanent 2.september 2014
Er din bolig sikret mod skybrud? Tilbuddet om et gratis klimatjek af boligen bliver nu gjort permanent af Miljøministeriets samarbejdspartenere i skybrudskampagne.
Læs mere
Korrekt udtørring efter vandskader er vigtig Korrekt udtørring efter vandskader er vigtig 8.august 2014
Efter den seneste periodes skybrud og efterfølgende oversvømmelser er der mange steder behov for udtørring af bygninger. BYG-ERFA udgiver derfor erfaringsblade om udtørring, fugt og skimmel.
Læs mere
Norske træhuse trues af klimaforandringer Norske træhuse trues af klimaforandringer 17.juli 2014
Flere oversvømmelser fører til rådskader i de norske træhuse. Forsikringsselskaber vil ikke længere forsikre huse i særligt udsatte områder.
Læs mere
Ny grøn bydel i Brøndby Strand Ny grøn bydel i Brøndby Strand 8.juli 2014
Danmarkshistoriens hidtil største renovering er gået i gang. Søndag den 15. juni afslørede de syv almennyttige boligforeninger i Brøndby Strand Parkerne vinderen af den arkitektkonkurrence, der har løbet siden marts i år.
Læs mere
En af Danmarks første klimaveje ligger på Frederiksberg En af Danmarks første klimaveje ligger på Frederiksberg 22.maj 2014
I et forsøg på at komme problemer med oversvømmelser efter skybrud til livs har en af Frederiksberg Kommunes små veje fået ny absorberende belægning. Et godt eksempel på, at medfinansieringsordningen virker, lyder det fra KL.
Læs mere
9.000 kvadratmeter grønt tag på Moesgård Ny Museum 9.000 kvadratmeter grønt tag på Moesgård Ny Museum 23.april 2014
Ved Moesgård Museum i Skåde Bakker syd for Aarhus er en ny spektakulær museumsbygning under opførelse. Den ny bygning er tegnet af Henning Larsen Architects og forener klimatilpasning med en platform for udendørsaktiviteter.
Læs mere
Klimapris-penge går til skole i Klimakvarter Klimapris-penge går til skole i Klimakvarter 13.marts 2014
Københavns borgerrepræsentation giver 745.000 kr. til at skabe en klimatilpasset skolegård på Østerbro. Pengene kommer fra den globale designpris, INDEX Award, som Københavns Kommune sidste år vandt for sin klimatilpasningsplan.
Læs mere
Metro beskyttes mod oversvømmelse Metro beskyttes mod oversvømmelse 27.februar 2014
Højteknologiske aluminiumsporte skal beskytte metroen i København mod oversvømmelser. Portene bliver placeret nær de metrostationer, der ligger tæt på Sortedamssøen og Gammel Strand.
Læs mere
Klimatilpasning af bevaringsværdige bebyggelser Klimatilpasning af bevaringsværdige bebyggelser 22.februar 2014
KAB, Dansk Bygningsarv og SBI har udarbejdet en vejledning, som sætter fokus på, hvad klimaændringerne vil betyde for den ældre del af de almene bebyggelser. Projektet giver også forslag til, hvordan man kan tilpasse den bebyggelserne til et forandret klima uden at gå på kompromis med de arkitektoniske værdier.
Læs mere

Viser 1 - 10 ud af 187

Interne links