Del RSS RSS Print

Maj 2009

Viser 1 - 7 ud af 7
National Sårbarhedsrapport 2008 National Sårbarhedsrapport 2008 28.maj 2009
Beredskabsstyrelsen har netop udgivet National Sårbarhedsrapport 2008, hvor man kan læse om de hændelser og de initiativer, der i årets løb prægede det danske beredskab.
Læs mere
14 australske værktøjer til klimatilpasning 14 australske værktøjer til klimatilpasning 19.maj 2009
Der er sat fokus på klimatilpasning i den australske regering, der har udgivet en værktøjskasse til rådighed for myndighederne, som de kan anvende, når der planlægges at klimatilpasse.
Læs mere
Byplanlægning i Malmø - inspirationstur for danske kommuner Byplanlægning i Malmø - inspirationstur for danske kommuner 17.maj 2009
Større regnskyl i fremtidens klima betyder, at der skal tænkes nyt, hvis man skal undgå oversvømmelser i byerne. 19 danske kommuner var i sidste uge på besøg i Malmø for at få inspiration til klimatilpasningstiltag hjemme i de danske kommuner.
Læs mere
Klimatilpasning i IDA's nye Klimaplan Klimatilpasning i IDA's nye Klimaplan 11.maj 2009
IDA har idag udgivet et udkast til en klimaplan, som er en del af projektet "Future Climate - Engineering Solutions". Klimatilpasning har en central placering sammen med fem andre sektorområder.
Læs mere
Vandmiljøet lider under klimaforandringerne Vandmiljøet lider under klimaforandringerne 6.maj 2009
Klimaforandringerne påvirker det danske vandmiljø. Der opleves i stigende grad iltsvind, som forstærkes af den øgede temperatur, som klimaforandringerne medfører.
Læs mere
Se hvordan klimaet bliver om 75 år i din kommune Se hvordan klimaet bliver om 75 år i din kommune 6.maj 2009
Portalen klimatilpasning.dk kortlægger fremtidens klima i Danmark.
Læs mere
Lyngby-Taarbæk hæver vandafgiften for at tilpasse kloaksystemet 5.maj 2009
Prisen for at aflede spildevand er steget med 75 % i Lyngby-Taarbæk kommune. Det skyldes bl.a., at behovet for anlægsinvesteringer stiger som følge af klimaforandringerne, skriver dknyt.dk
Læs mere

Viser 1 - 7 ud af 7