Del artikel Print
Klimatilpasning på programmet til Climate Week NYC

Klimatilpasning på programmet til Climate Week NYC

Danske virksomheder får via Danish Cleantech Hub mulighed for at demonstrere klimatilpasningsløsninger i løbet af New Yorks Klimauge.

New York City danner fra den 21. til 30. september rammen om Climate Week NYC, hvor politiske ledere, erhvervsorganisationer og grønne NGO’er fra hele verden står i kø for at demonstrere, at økonomisk vækst går hånd i hånd med grøn omstilling.


DI’s kontor i New York, Danish Cleantech Hub, forbereder til september en række skræddersyede events og sender en delegation af danske virksomheder til New York for at skabe opmærksomhed omkring blandt andet danske energi- og klimaløsninger. En række workshops giver danske virksomheder mulighed for at profilere sig over for beslutningstagere og kunder på det kapitalstærke marked i New York.


”Gennem vores lokale tilstedeværelse og stærke netværk skaber vi markedsadgang i New York, hvor danske klimakompetencer er i høj kurs”, siger Andreas Brunsgaard, Direktør for DI USA.


Særligt er der efterspørgsel på løsninger, der adresserer New Yorks energiforbrug i bygninger, samt udfordringen med at håndtere stigende vandstande og ekstrem nedbør i storbyen. Det forventes, at klimaugen i særlig grad vil sætte fokus på:

 

  • Energieffektivisering af bygninger
  • Intelligent vand- og spildevandshåndtering
  • Vedvarende energi og integration i forsyningsnetværket
  • Klimatilpasningsløsninger
  • Innovativ brug af teknologi i byer.

 

DI sender en delegation til New York fra den 23. til 26. september. Programmet omfatter bl.a. ekskursioner, kundemøder, konferencer, workshops og middag hos den danske generalkonsul.


Virksomhedstilmelding og praktisk information kan læses på DI’s hjemmeside via linket til højre.