Juli

Borgerne skal vise vej i kampen mod vandmasserne

24. juli 2013
Bor du i Silkeborg-området, og har du kendskab til områder, hvor der sker eller er sket oversvømmelser, for eksempel ved kraftige regnvejr eller af anden årsag, så vil Silkeborg Kommune meget gerne have det at vide.

Billund Å ser atter dagens lys

23. juli 2013
Som forebyggelse af fremtidens grundvandsproblemer bliver Billund Å fritlagt i dele af midtbyen

Nye tal for skybrudsskader

22. juli 2013
På tre år har vandskader kostet danske forsikringsselskaber 11,1 mia. kr. Det er næsten lige så meget som i Norge og Sverige tilsammen.

New York vil bekæmpe klimaforandringer

18. juli 2013
New York er klar til at investere næsten 20 milliarder dollar (112 milliarder kroner) til at beskytte byen mod havstigninger og varme somre. Det fremgår af en plan, som borgmesteren, Michael Bloomberg, har præsenteret.

Når klimatilpasning kan blive en forretning

5. juli 2013
Ejerforeningen Jagtparken i Charlottenlund vil nu frakoble sig afløbssystemet til glæde for både nærmiljø og foreningens økonomi.

Bliv klar til næste skybrud

4. juli 2013
Naturstyrelsen kommer boligejerne til undsætning med en ny folder med gode råd om forebyggelse og krisehjælp til huset.

Sommerfugle flytter med klimaforandringer

3. juli 2013
Selvom sommerfugle ikke virker som de mest mobile dyr, tilpasser visse arter sig hurtigt ændringerne i klimaet ved at flytte med det køligere klima nordpå. Specialiserede arter er derimod meget sårbare. Det viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet.

Frøer valfarter til ny klimasikret sø

2. juli 2013
Kun 14 dage efter at Naturstyrelsen indviede en ny sø i Vildmarksskoven ved Nakskov, konkurrerer sjældne løvfrøer og grønbrogede tudser om, hvem der kvækker højest.

Første samarbejdsprojekt afsluttet

1. juli 2013
Projektet har vist, hvordan man med enkle midler kan håndtere udfordringerne med klimatilpasning lokalt i industriområder
Viser 1 - 9 ud af 9