Del artikel Print
Få del i New York’s hastigt voksende cleantech-marked

Få del i New York’s hastigt voksende cleantech-marked

Har du interesse i at sælge grønne løsninger til New York? I dag går starten på en nyopstartet klynge betegnet Danish Cleantech Cluster.

Et nyt initiativ skal bringe danske cleantech-virksomheders styrkepositioner i spil i New York og øge dansk eksport af grønne løsninger til USA. 

 

New York vil være grønnere. I løbet af de kommende år vil byen investere 20 mia. USD i klimatilpasning. I spidsen for 400 initiativer står byens ambitiøse mål om at reducere sit drivhusgasudslip med 30% inden 2030. Med en række tiltag og lovændringer vil byen desuden gøre det lettere for cleantech-virksomheder at gøre forretning i New York.

 

Alt dette udgør et enormt eksportpotentiale for danske virksomheders smarte løsninger inden for grøn teknologi. DI har derfor taget initiativ til at samle danske virksomheder og offentlige aktører i en klynge under navnet Danish Cleantech Cluster (DCC). DCC drives af DI's kontor i New York og baner den direkte vej til det amerikanske marked for danske virksomheder.

 

DI's kontorchef i USA, Kinga Szabo, vil på mødet idag fremlægge forretningsplanen for DCC og fortælle om, hvordan DCC fungerer i praksis og hvad det indebærer for virksomheder at blive en del af klyngen.

 

Kilde: DI.dk