Februar

Tysk inspireret afgift i kampen mod oversvømmelser

28. februar 2012
Naturstyrelsen barsler med regnvandsafgift, der skal få folk til at forebygge oversvømmelser. Regnvandsafgiften kan ifølge tyske erfaringer give borgerne incitament til at investere i metoder, der hindrer regnvandet i at løbe til kloak.

Hospitaler skal skybruds-sikres for 31 millioner kroner

21. februar 2012
Efter sommerens kraftige skybrud vil Region Hovedstaden sikre hospitalerne mod skybrud for 31 millioner kroner.

Nyt DI-netværk for virksomheder med løsninger til klimatilpasning

18. februar 2012
De danske kommuner skal have en handlingsplan for klimatilpasning inden udgangen af 2013. Det giver nye markedsmuligheder for en lang række produkter, som er nødvendige i klimatilpasningsindsatsen.

42 miljøteknologi- projekter fik tilskud i 2011

17. februar 2012
I alt er der er ydet tilskud på 25 mio. kr. fordelt på 42 projekter, hvoraf flere omhandler håndtering af regnvand og spildevand.

Allerød og Middelfart med i stort projekt om ekstremregn

17. februar 2012
Haveselskabet har udvalgt Allerød og Middelfart kommuner som partnere i et stort projekt, som skal løse lokale problemer som følge af ekstremregn ved at inddrage haver og grønne områder.

Fornyelsesfonden vil udvikle partnerskab for klimatilpasning

14. februar 2012
Fornyelsesfonden har afsat 30 millioner til klimatilpasningspartnerskab med fokus på regn- og spildevandshåndtering. Kommuner og forsyningsselskaber søges til partnerskabet inden 1. marts 2012.

Vandselskaber får klarere regler

13. februar 2012
Miljøminister Ida Auken vil gøre det lettere for vandselskaberne at realisere staten og kommunernes planer for klimatilpasning. Et nyt lovforslag skal give vandselskaberne mulighed for at finansiere gode ideer.

Havvand på land druknede i succes

7. februar 2012
Det netop offentliggjorte værktøj, Havvand på land, kortlægger hvor i landet havet vil trænge sig på i fremtiden. Det har skabt stor interesse og enorm trafik, hvilket til tider har tvunget portalen i knæ.
Viser 1 - 8 ud af 8