August

Ny Klimakogebog fra DANVA

30. august 2011
DANVAS Klimakogebog ”En kogebog for analyser af klimaændringers effekter på oversvømmelser i byer” skal hjælpe kommuner og forsyninger med at være på forkant i forhold til klimatilpasning. Nu har DANVA opdateret kogebogen fra 2007

Håndsrækning til klimatilpasningen

24. august 2011
Der skal yderligere gang i samarbejdet om klimatilpasning, og best practice skal udbredes. Derfor lægger regeringen i forslaget til finansloven for 2012 nu op til en helt ny tilskudsordning til projekter om klimatilpasning.

Dansk sommer i forandring

24. august 2011
Rapport fra DMI har kortlagt den nyeste forskning i fremtidens nedbørsændringer. Det er svært at sige, om de danske somre bliver vådere, men en ting er sikkert: Fremtiden byder på flere ekstreme nedbørshændelser og skybrud om sommeren.

Vend nedløbsrøret

23. august 2011
Forskningscentret Skov & Landskab opfordrer grundejere til at vende nedløbsrøret mod haven i stedet for mod kloakken, så vandet kan afledes lokalt. Men forhast ikke - løsningen har en række forbehold, som bør undersøges først.

Regning for juli-skybrud eksploderer

17. august 2011
Erhvervslivet kæmper stadig med skaderne efter det voldsomme skybrud over København den 2. juli. Samtidig bliver regningen til forsikringsselskaberne langt større end tidligere estimeret, skriver berlingske.dk
Viser 1 - 5 ud af 5