Maj

National Sårbarhedsrapport 2008

28. maj 2009
Beredskabsstyrelsen har netop udgivet National Sårbarhedsrapport 2008, hvor man kan læse om de hændelser og de initiativer, der i årets løb prægede det danske beredskab.

14 australske værktøjer til klimatilpasning

19. maj 2009
Der er sat fokus på klimatilpasning i den australske regering, der har udgivet en værktøjskasse til rådighed for myndighederne, som de kan anvende, når der planlægges at klimatilpasse.

Byplanlægning i Malmø - inspirationstur for danske kommuner

17. maj 2009
Større regnskyl i fremtidens klima betyder, at der skal tænkes nyt, hvis man skal undgå oversvømmelser i byerne. 19 danske kommuner var i sidste uge på besøg i Malmø for at få inspiration til klimatilpasningstiltag hjemme i de danske kommuner.

Klimatilpasning i IDA's nye Klimaplan

11. maj 2009
IDA har idag udgivet et udkast til en klimaplan, som er en del af projektet "Future Climate - Engineering Solutions". Klimatilpasning har en central placering sammen med fem andre sektorområder.

Vandmiljøet lider under klimaforandringerne

6. maj 2009
Klimaforandringerne påvirker det danske vandmiljø. Der opleves i stigende grad iltsvind, som forstærkes af den øgede temperatur, som klimaforandringerne medfører.

Se hvordan klimaet bliver om 75 år i din kommune

6. maj 2009
Portalen klimatilpasning.dk kortlægger fremtidens klima i Danmark.

Lyngby-Taarbæk hæver vandafgiften for at tilpasse kloaksystemet

5. maj 2009
Prisen for at aflede spildevand er steget med 75 % i Lyngby-Taarbæk kommune. Det skyldes bl.a., at behovet for anlægsinvesteringer stiger som følge af klimaforandringerne, skriver dknyt.dk
Viser 1 - 7 ud af 7