Nyhedsbrev - Klimatilpasning.dk
Nyhedsbrev | 18-03-2014
Del artikel Print
Nyhedsbrev - Klimatilpasning.dk

 

Status over kommunernes klimatilpasning

Vi opdaterer løbende vores kort over alle de danske kommunernes fremgang med at implementere klimatilpasning i kommuneplanerne. For 53 kommuner har planerne været i høring. For 44 er de enten i første eller anden høring. Se kortet (ikke længere tilgængeligt) og find ud af hvor langt din egen kommune er kommet i arbejdet med klimatilpasningen.

 

Du kan fortsat få gratis klimatjek af din bolig

Kampagnen for at få klimatjekket danske boliger har været en stor succes. Det er stadig muligt at bestille et besøg hos en af de mange samarbrejdspartnere og få en ekspert til at klimatjekke boligen. Ordningen, der egentlig var planlagt at slutte i 2013, er fortsat, efter alle de involverede brancheorganisationer tilsluttede sig at fortsætte med at tilbyde gratis tjek. Se mere om ordningen her, herunder hvilke organisationer og virksomheder, der tilbyder hjælp.

 

 

Teknologiske løsninger - nu på engelsk

Klimatilpasning.dk er i december 2013 blevet udvidet med en stor ny teknologifane, hvori er samlet Danmarks første samlede katalog over klimatilpasningsløsninger. Gennemgangene er de mange tilpasningsteknologier er nu oversat til engelsk og blevet gjort tilgængelige for vores engelske brugere på en.klimatilpasning.dk.

 

COLOURBOXteknologi Beskåret

 

 

 

 

Gode klimatilpasningsråd til landbruget

Hvordan kan landbrugserhvervet og landmanden beskytte sig mod klimaforandringerne og sikre forretningen mod fremtidens mere ustadige vejr? Med den nye LandbrugsWizard er en lang række gode råd og initiativer samlet i en interaktiv model af en typisk landbrugsejendom.

 

COLOURBOXlandbrug Beskåret 

 

 

 

 

Spændende nyt materiale på borger- og erhversindgangen

De særlige indgange for borgere og erhverv er blevet opdateret og med en masse nyt materiale. Se blandt andet: Gode råd til virksomheder, Hvordan klimaet kan bruges som løftestang for innovation og vækst og hvordan forskellige sektorer og brancher rammes forskelligt af klimaforandringer.

 

 

   
Miljøministeriet
Naturstyrelsen
Haraldsgade 53,
2100 København Ø

Tlf.: 72 54 30 00
klimatilpasning@mst.dk