Nyhedsbrev februar 2016
Nyhedsbrev | 03-02-2016
Del artikel Print
Nyhedsbrev februar 2016

PLASK

PLASK er et nyt og unikt samfundsøkonomisk beregningsværktøj, som Naturstyrelsen stiller gratis til rådighed. PLASK regner ud, hvor stor en investering der skal til for at sikre sig mod en given nedbørsmængde, og hvad den samfundsøkonomiske gevinst vil være af det konkrete tiltag. Med værktøjet kan kommuner og spildevandsselskaber finde ud af, hvilke forskellige klimatilpasningsløsninger det bedst kan betale sig at investere i.

Prøv værtøjet

 

     

20 spændende nye klimatilpasningsprojekter

Samlingen af eksempler på klimatilpasningsprojekter er blevet udvidet med 20 helt nye cases fra hele landet. Samtidig er eksisterende cases blevet opdateret med den nyeste information, og hele siden har fået et nyt flot design. Nu er det muligt at søge på en række specifikke temaer og udfordringer, så man hurtigt kan finde den mest relevante case.

Gå på opdagelse i de mange spændende projekter og bliv inspireret. 

 

 

Støtte til klimatilpasning i BoligJobordningen

Ordningen, som giver mulighed for at få tilskud til renoveringsarbejde i boliger, blev i 2015 genindført med tilbagevirkende kraft. For ejer- og andelsboligforeninger får ordningen i 2016 en grønnere profil. Det betyder blandt andet, at der kan gives tilskud til klimatilpasningsløsninger.

Læs om hvordan du kan få støtte

 

  

Gratis klimatilpasningstjek i udlejningsejendomme

Naturstyrelsen og brancheorganisationerne bag ordningen med gratis klimatilpasningstjek er blevet enige om at udvide aftalen om gratis klimatilpasningstjek. Ordningen med gratis klimatilpasningstjek er nu udvidet til også at gælde udlejningsejendomme.

Få et gratis klimatjek.

   
Miljø- og Fødevareministeriet
Naturstyrelsen
Haraldsgade 53,
2100 København Ø

Tlf.: 72 54 30 00
klimatilpasning@mst.dk