Del artikel Print
Workshop om udvikling af idéer til forebyggelse af vandskader

Workshop om udvikling af idéer til forebyggelse af vandskader

Codan og Teknologisk Institut har udskrevet en idékonkurrence, der løber frem til 1. december, hvor alle kan indsende idéer til at komme vandskader til livs. Som en del af idekonkurrencen hjælper Teknologisk Institut deltagerne med at udvikle deres idé.

Hvis man er interesseret i sparring og idéudvikling, kan man deltage i en workshop, hvor man får metoder og inspiration til idéudvikling samt hjælp til at komme videre med sin idé.


De to opfinderworkshops gennemføres på eftermiddage og indeholder temaoplæg, faciliteret ideudvikling og sparring til opfindere. Man kan dukke op på et vilkårligt tidspunkt undervejs. Workshops finder sted hos Teknologisk Institut.

De to workshops bliver afholdt henholdsvis i Århus og Taastrup den 12. november 2014 kl. 16 til kl. 20. 

Aarhus: Teknologiparken, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C
Taastrup: Gregersensvej 1 F, Idé & Vækst, 2630 Taastrup 

Program:
16-16.30: Intro til workshop og oplæg fra Teknologisk Institut
16.30-17.00: Oplæg fra Codan
17-18: Workshop spor 1
18-19: Workshop spor 2
19-20: Workshop spor 3

De tre spor repræsenterer hvert et tema inden for området vandskader. Temaerne introduceres på dagen. Igennem de tre spor får man erfaring med forskellige nye innovationsmetoder og -teknikker. Besøgende kan blive til alle spor eller følge et og levere deres idéer til konkurrencen. 

Parallelt med de tre innovationsspor er der mulighed for 1:1-sparringsforløb med rådgivere inden for innovation og opfinderi. 

Tilmeldelse kan ske her: workshop@teknologisk.dk