Del artikel Print
Temadag om klimatilpasning og planlægning I

Temadag om klimatilpasning og planlægning I

Københavns Universitets, Skov og Landskab inviterer interesserede til en temadag om byers grønne infrastruktur, klimatilpasning og planlægning. Arrangementet foregår på Skovskolen i Nødebo, Nordsjælland og indgår som en del af uddannelsen på de grønne ingeniøruddannelser. Hovedtemaerne er klimastrategier, planer og politikker.

Kom og hør Det Europæiske Miljøagentur, Realdania By, Concito og Københavns Kommune fortælle om klimatilpasning og planlægning. 

 

Med udgangspunkt i temaet bliver der sat fokus på, hvilke udfordringer kommunerne står over for netop nu i forbindelse med at klimatilpasse byerne via øget "grøn infrastruktur". Hvordan tager Københavns Kommune udfordringerne op, og hvordan har de forskellige kommuner valgt at prioritere i deres klimastrategier og øvrige relevante planer og politikker?

 

Temadagen indgår som en del af undervisningen på de grønne ingeniøruddannelser, men er som led i Åbent Universitet tilbuddet åbent for alle interesserede. Deltagerne vil få præsenteret viden og synspunkter inden for området for herefter på tværs af aktører og deltagere at få drøftet emnet.