Del artikel Print
Seminar om merværdi i byudviklingFoto: Ditte Holse

Seminar om merværdi i byudvikling

Mød de tre projekter, der var indstillet til Byplanprisen 2018 og bliv klogere på, hvordan man i fællesskab kan løfte store og komplekse udfordringer.

På seminaret vil der fortælles om, hvordan kommune og byplanlæggere i de tre projekter; bymidteudvikling i Esbjerg, havneudvikling i Vejle og forstadsudvikling i Kokkedal, har udvidet deres rolle og er blevet aktive parter i byudviklingen af et byområde. Hovedfokus vil være det komplekse projekt Klimatilpasning Kokkedal, hvor man har samlet klimatilpasning, boligrenoveringer og byrumsprojekt i ét stort projekt.

 

Det vil bl.a. diskuteres, hvad det kræver, at overskride den traditionelle planlæggerrolle, hvor lokalplanen er omdrejningspunktet, hvordan mange aktører kan samle sig om en fælles projektidé, og hvordan man håndterer at alle aktører er lige og ingen har bemyndigelse til at trumfe beslutninger igennem.

 

 

Seminaret afholdes onsdag den 13. marts kl. 11.00 - 16.00 hos Egedal Byens Hus, i Kokkedal.

 

Klimatilpasning Kokkedal, Realdania, Dansk Byplan Laboratorium, Netværk for Yngre Planlæggere og Fredensborg Kommune står bag seminaret.