Del artikel Print
Konference om klimatilpasning, planer og finansiering

Konference om klimatilpasning, planer og finansiering

Den 20. november 2012 afholder Kommunernes Landsforening (KL) og Miljøministeriet en konference om klimatilpasning i Odense Congress Centre. Ministeriet repræsenteres blandt andre af Ida Auken.

Regeringen og kommunerne har aftalt en indsats for klimatilpasning i 2013 og årene herefter. Kommunerne og forsyningsselskaberne er centrale aktører i denne indsats, rammerne for indsatsen er ved at blive sat af regeringen og Folketinget. På konferencen præsenteres de regler og det økonomiske grundlag, som er på vej.

KL og Miljøministeriet inviterer således til en politisk konference på VandTek i Odense den 20 november med titlen Klimatilpasning - Hvem betaler? Hvem bestemmer?
Her vil der dagen igennem blive diskuteret klimatilpasning med særligt fokus på kommunernes rolle og hvordan de kan få hjælp og vejledning i processen.

Konferencen der starter efter middag, og således vil efterfølge KL og DANVAS konference. vil blandt andet få besøg af Ida Auken og andre vigtige aktører fra såvel kommunalt som statsligt hold.