Del artikel Print
Fremtidens Klimasikring

Fremtidens Klimasikring

Berlingske Media afholder d. 28 august en konference om klimatilpasning. Arrangementet vil foregå i salen på toppen af Berlingske huset.

Fremtiden byder på meget mere regn. Meteorologer vurderer, at vi i Danmark vil få højere temperaturer og 20-30 procent mere regn end i dag, og de store skybrud vil blive både hyppigere og kraftigere.

De voldsomme regnskyl sender Danmarks kloakker på overarbejde, og det påvirker den kommunale planlægning. Samtidig har forsyningsselskaberne en vigtig rolle med kortlægning af oversvømmelsesrisici. Vandmasserne er ikke kun kommunernes og statens problem. Også industrien, detailhandlen, boligselskaberne og de private boligejere har et ansvar.

 

Hør hvordan førende rådgivere, arkitekter m.fl. håndterer fremtidens klimaforandringer og skybrud, når Berlingske Media inviterer kommuner, forsyningsselskaber, boligforeninger og branchen som helhed til halvdagskonference onsdag den 28. august i salen på toppen af Berlingske.

 

På konferencen møder du bl.a. repræsentanter for Naturstyrelsen, Lokale og Anlægsfonden samt eksperter fra NIRAS.

 

Konferencen begynder med registrering og morgenkaffe kl. 8.30. Der er sandwich ved afslutning.

 

Deltagergebyr til arrangementet ligger på 520 kr. og kan betales ved at følge linket til højre (eksternt link). Her kan også findes yderligere materiale og bl.a. et detaljeret program for dagen.