Del artikel Print
På cykel til klimatilpasning

På cykel til klimatilpasning

Agenda Center Albertslund inviterer til to cykelture om klimatilpasning i august. Den ene tur foregår i Albertslund og Høje-Taastrup. Den anden går til Brøndby.

På turene kan du se, hvordan regnvand kan anvendes aktivt og give grønnere områder i stedet for problemer med oversvømmelser.
"Cykelturen den 20. august foregår i Albertslund, hvor vi blandt andet skal se klimasikringen i Kanalen, de nye våde enge i Egelundparken, nogle af byens grønne tage, og så skal vi besøge AgroTech i Høje Taastrup. AgroTech er en virksomhed, der forsker i klimasikring og hvilke plantesorter og underlag, der egner sig bedst til grønne tage, grønne vægge og regnbede," siger Zacharias Madsen fra Agenda Centeret.

 

Cykelturen den 27. august går til Brøndby.

På grund af den geografiske placering er risikoen for oversvømmelser ved skybrud større i Brøndby end i Albertslund, og derfor er der mange eksempler på nye måder at håndtere regnvand på i Brøndby.


Man kan tage med på begge ture eller nøjes med den ene.

 

Tilmelding er ikke nødvendig - mød op på dagen.

 

Begge ture starter kl. 18: 00 fra Agenda Center Albertslund, Kanalens Kvarter 32, Albertslund. Det koster ikke noget at deltage.