Del artikel Print
Seminar: Klimatilpasning

Seminar: Klimatilpasning

Informi GIS inviterer til seminar og inspirationsdag, hvor du kan høre nyt om klimatilpasning, strategier og redskaber fra nogle af Danmarks førende eksperter og virksomheder inden for klima og bæredygtighed

 

Klimaet er på dagsordnen og kommer formentlig til at fylde endnu mere fremover - både i debatten og på budgettet. Men klimatilpasning er mere end akutberedskab og krisekommunikation - effektivt arbejde med klima, miljø og bæredygtighed handler også om at skabe overblik over værdier og risiko, konsekvensvurdering, prioritering af investeringer - og samarbejde på tværs.

  • Bliv blandt andet opdateret på Ingeniørforeningens nye Klimatilpasningsplan, og hør hvordan du kan arbejde med det forudseende beredskab fra klimaekspert Ole Mark, der er forsknings-og udviklingschef i DHI.
  • Hør hvad der gemmer sig bag udsagnet: "Vi skal tænke alle former for vand ind i fremtidens vandforsyning," når direktør i Tårnby Forsyning, Raymond Skaarup, deler sine visioner for klimasamarbejdet mellem forsyning, kommune og borgere.
  • Få inspiration til dit eget arbejde med klimatilpasning fra forsyningschef, Hans-Henrik Høg, når han fortæller hvordan Albertslund konkret arbejder med klimatilpasning med udgangspunkt i det tætte samarbejde kommunen har med oplandskommunerne til Store Vejleå og Harrestrup Å.
  • Og få indblik i konkrete forebyggelsesredskaber og hvordan du - via analyser - skaber grundlag for at foretage de rigtige prioriteringer og beslutninger omkring klimatilpasning fra Hanne Jørgensen, direktør for energi, vand og miljø i Alectia.Undervejs er der frokost og mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med deltagere og specialister fra forsyninger, beredskabet og kommuner med interesse for klima og miljø, klimatilpasning og vand/spildevand.

Målgruppe
Seminaret er målrettet klima- og miljøfolk i kommunerne, det kommunale beredskab, samt forsyningschefer inden for vand.

Udbytte

  • Indblik i værdien af at arbejde med klimatilpasning på tværs af forebyggelse, skybrud, efterspil og planlægning
  • Se hvordan I kan skabe smidige kommunikationsveje, der gavner kommune, beredskab samt forsyning - og inddrager borgerne
  • Inspiration til klimatilpasning og planlægning fra andre kommuner og forsyninger.


Hvem kan deltage?
Interesserede fra kommunen med ansvar for klima og miljø, vand/spildevandschefer fra forsyninger samt beslutningstagere fra beredskabet, der vil have inspiration til hvordan, de kan arbejde med klimatilpasning fra forebyggelse til akut beredskab, skadesoverblik og planlægning. 


Tid og sted
Informi GIS
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund

Den 19. april, kl. 10-14. Registrering fra kl. 9:30