Del artikel Print
Julemøde i Byggebranchen

Julemøde i Byggebranchen

Klimadebatten raser og byggebranchen ruster sig til de næste 100 års kraftigere storme, regnskyl, havstigninger og hedebølger. Eller gør den?

 

På årets julemøde i Byggecentrum sættes fokus på klimaændringerne, som alle taler om. Men hvordan skal de håndteres? Hvad kan vi forvente os af vejret i fremtiden? Og kan vejret overhovedet forudsiges?

Ifølge adjungeret professer, Jørgen Nielsen, SBi/Aalborg Universitet ved vi simpelthen ikke nok til at kunne drage de rigtige konklusioner i forbindelse med at sikre fremtidens byggeri grundet klimaændringer. Vi bliver nødt til først at fokusere på at undersøge og beskrive de fremtidige klimascenarier, før vi for alvor kan tage stilling til hvilke forholdsregler, vi skal implementere ind i fremtidens bygninger. På mødet vil Jørgen Nielsen på sin vante, veloplagte facon redegøre yderligere for disse synspunkter.

På mødet er der mulighed for at møde meteorolog Jesper Theilgaard, der har fulgt diskussionen på nærmeste hold og er en eftertragtet foredragsholder og forfatter. Du kan også møde COWI's udviklingsdirektør Stig P. Christensen, der har deltaget på den internationale klimaforskerkongres i marts 2009, hvor han talte med adskillige topforskere om emnet.

Bliv udfordret på din viden om klimaændringernes betydning for byggeriet - og deltag i den spændende debat.

Tid og sted
Den 8. december 2009 kl. 13 - 17.30 i Ballerup

Pris
695 kr ekskl. moms