Del RSS RSS Print
International konference om klimatilpasning

International konference om klimatilpasning

21-01-2014
Aarhus Vand og EU-projektet PREPARED inviterer til konference om klimatilpasning. På konferencen "Final Prepared Conference" vil 14 forsyningsselskaber fra Europa, USA og Australien, deres forskningspartnere samt gæstetalere præsentere resultaterne af deres seneste forskning og udvikling inden for tilpasning af vandforsyning og spildevandshåndtering til klimaforandringerne.

Konferencen foregår over tre dage og er rettet mod vandværker, kommunale myndigheder, forskere og konsulenter med en faglig interesse i, hvordan vandværker arbejder med praktiske løsninger med henblik på at tilpasse sig til klimaændringerne på en kort, mellemlang og lang tidsskala.

PREPARED's partnere - herunder 14 vandværker - og indbudte talere præsenterer deres nyeste forskning og erfaringer på området. Konferencen fokuserer blandt andet på løsninger til drift og planlægning af spildevand og drikkevandssystemer, Water Cycle Safety Plans og håndtering af scenarier for klimaændringer.

 

Den tredje dag af konferencen inkluderer det såkaldte Cities Alliance Forum, hvor vandforsyninger deler deres erfaringer i bestemte sessioner, som herefter vil evaluere kvaliteten af de fremlagte løsningsforslag.

 

I løbet af de tre dage vil løsningerne blive præsenteret på plakater og videoer, og de enkelte teams - vandværker, forskningspartnere og teknologileverandører - er til rådighed for indgående drøftelser.

.

PREPARED og Aarhus Vand står bag konferencen, som vil blive afholdt i Aarhus fra 21. til 23. januar 2014.

 

Arrangementet foregår på Radisson BLU Scandinavia Hotel,  Margrethepladsen 1,  8000 Aarhus C.