Del artikel Print
Indvielse af syv regnhaver og en å

Indvielse af syv regnhaver og en å

Haveselskabets 4-årige projekt ditRegnvand runder en milepæl, når man, sammen med Middelfarts borgmester Steen Dahlstrøm, den 10. oktober indvier demonstrationsprojektet i Middelfart. Haveselskabet har i tæt samarbejde med haveejere, Middelfart Kommune og Middelfart Spildevand samt NIRAS arbejdet på at få regnvandet op af kloakken til gavn og glæde for alle.

Projektet ditRegnvand kobler i Middelfart privat og offentlig regnvandshåndtering og nedsiver lokalt 95 % af alt tag- og overfladevand i private regnhaver. Resten ledes på overfladen til en å i en nærliggende skov, og det hele gøres væsentligt billigere end separatkloakering for både forsyning og haveejer.


Regnhaverne er private, og arrangementet er derfor en af få muligheder for at besøge regnhaverne og få en snak med de nye regnhaveejere. Under arrangementet kan du også møde projektgruppen omkring ditRegnvand.

De praktiske oplysninger finder du i højremenuen under links.

 

Regnhaverne er lige så forskellige som deres ejere. Der er den næsten usynlige, nemme og snusfornuftige regnhave. Den robuste regnhave til lege og boldspil og såvel en spiselig som en frodig og fabulerende regnhave.

 

Haveselskabets ditRegnvand glæder sig til at møde så mange som muligt i Middelfart den 10. oktober.