Del artikel Print
Håndtering af klimaændringer med Byggecentrum

Håndtering af klimaændringer med Byggecentrum

Hvordan skal vi i nutidens byggeri og anlæg tage højde for fremtidens klimaændringer? Denne konference sætter fokus på de klimaændringer, som vi står over for i Danmark. På konferencen bliver udfordringerne skitseret, og der bliver veje til, hvordan de kan håndteres.

Denne konference sætter fokus på de klimaændringer, som vi står over for i Danmark. Dansk Byggecentrum skitserer problemer og viser veje til, hvordan de kan håndteres.

Til konferencen samles eksperter, som fra hver deres synsvinkel giver bud på håndtering af de kommende klimaændringer. Konferencen giver et overblik over, hvad man kan forvente af vejret de kommende år og hvilke lovgivningsmæssige rammer, man skal agere i. Konferencen giver desuden praktiske eksempler på, hvordan bygninger skal designes, så de kan modstå fremtidens klimaændringer.

 

Emnet perspektiveres af professor i klima og økonomi, Kirsten Halsnæs, som vil fortælle om de økonomiske forhold ved klimasikring.

Dagen byder også på præsentation af Københavns klimatilpasningsplan, som for nylig har vundet verdens største designpris, ligesom der vil blive præsenteret et storstilet klimatilpasningsprojekt i Middelfart.

 

På konferencen vil der endvidere være mulighed for at møde leverandører, der vil demonstrere praktiske løsninger på problemerne.

 

Målgruppe
Konferencen er for beslutningstagere i kommuner, der ønsker indsigt i og input til håndtering af klimaændringer. Konferencen er desuden målrettet rådgivere og entreprenører, der ønsker kendskab til området og konkret indsigt i, hvordan bygninger kan designes i fremtiden, så klimaændringerne håndteres optimalt.