Del artikel Print
Kulturnatten i København

Kulturnatten i København

Kom til åbent hus i Klima- og Energiministeriet, hvor et væld af aktiviteter kan gøre dig klogere på fremtidens Klima og Energi

 

Når årets største kulturarrangement i København løber af stabelen fredag d. 9. oktober, slår Klima- og Energiministeriet dørene op fra kl. 18 til 24 for interesserede børn, unge og voksne, der kunne tænke sig at blive klogere på klimaet.

Temaet for årets kulturnat i Klima- og Energiministeriet er "Fremtidens klimaudfordringer, teknologiske muligheder og COP15 (Det store klimatopmøde til december)", og ministeriet vil blandt andet få besøg af DMI's vejrtjeneste, LEGO, Unicef, Eksperimentarium og Roskilde Festival.

Vi byder på et væld af aktiviteter for børn og voksne, der handler om vedvarende energi, klimamad, CO2 demonstration og Grønlands indlandsis.

Er du klar til fremtidens klima?
Kan vi forvente flere oversvømmelser, vil vi kunne høste to gange om året og hvordan skal vi beskytte os mod et stigende havniveau?

Videnscenter for klimatilpasning deltager også i kulturnatten og vil to gange i løbet af aftenen holde oplæg om, hvilke konsekvenser klimaforandringer får for Danmark.

Arrangementet foregår i Klima- og Energiministeriet 
Stormgade 2-6, København K

Kulturnat