Guide: Sådan tilføjer du klimatilpasning.dk som et bogmærke på din smartphone
Del artikel Print

Guide: Sådan tilføjer du klimatilpasning.dk som et bogmærke på din smartphone

Du kan få hurtig og nem adgang til klimatilpasning.dk, hvis du tilføjer den som bogmærke på din telefon eller tablet. Her er en kort guide til, hvordan du tilføjer klimatilpasning.dk på din iPhone, Androidtelefon, Windowstelefon eller tablet. Så er du på portalen med et enkelt klik. 

 

iPhone & iPad

 

  1. Gå ind på www.klimatilpasning.dk med din telefon eller tablet. Så snart siden åbnes, skal du klikke på "Del-knappen" i midten i bunden af siden (Se step 1).
  2. Du vil se ni forskellige ikoner. Du skal klikke på "Føj til hjemmeskærm"(Se step 2).
  3. Du vil blive ført videre til "Føj til Hjem" siden. Hjemmesidens navn vil automatisk blive tilføjet - det er muligt at ændre dette til et andet navn. Når du er tilfreds med navnet, klikker du på "Tilføj" (se step 3).
  4. Du har nu bookmarket www.klimatilpasning.dk og den vil kunne findes på din skærm (Se step 4). 

 iphone1.jpg

     iphone2.jpg 

Androidtelefoner og tablets

 

Måden hvorpå du sætter et bogmærke på skærmen på en Androidtelefon, varierer alt efter telefonens design og hvilken browser du bruger. Der er dog mange ligheder.

 

Følgende step og billeder giver en generel idé om, hvordan du gemmer et bogmærke på en Androidtelefon. Billedeksemplerne viser en Samsung Galaxy S5 model, hvor vi har brugt standardbrowseren.

 

1. Gå ind påwww.klimatilpasning.dk med din telefon eller tablet. Så snart siden åbnes, skal du klikke på ikonet med stjernen oppe i højre hjørne (Se step 1).

 

2. Når du har klikket på stjerneikonet, bliver du ført videre til bogmærkemenuen. Her klikker du på plus-ikonet "Tilføj bogmærke" (Se step 2). 

3. På næste side vil du se, at hjemmesidens navn automatisk er blevet tilføjet. Det er muligt at ændre dette til et andet navn. Når du er tilfreds med navnet og mappen den er placeret i, klikker du på "Gem" oppe i højre hjørne (Se step 3).

4. Så snart ovenstående er gjort, kommer du til bogmærkemappen (Se step 4). Når du får øje på dit nye bogmærke, som du vil placere på din startskærm, skal du placere fingeren på ikonet og holde den inde, indtil der popper en menu op. I den nye menu vises en liste, hvor der vil være en funktion, der hedder "Føj genvej til Startsiden" (se step 5).

5. Du vil nu kunne se dit nye bogmærke til www.klimatilpasning.dk på din startskærm (Se step 6). Bogmærket kan altid slettes, og kan slettes på samme måde som du sletter andet indhold på din Androidtelefon.

 

Hvis du bruger en anden browser end standardbrowseren, skal du i nogle tilfælde trykke på knappen 'indstillinger' først, før du kan se stjerneikonet (Step 1).

 

Det kan også ske, at du selv skal finde bogmærkemenuen frem, så snart du har tilføjet et nyt bogmærke (Step 3) for at kunne se det nye bogmærke til klimatilpasning.dk. Dette gøres ved at gå ind på 'indstillinger', hvor en ny liste popper op med forskellige mapper.

 

       Android1

        Android2

       Android3    

          Android4

Windowstelefoner

 

  1. Gå ind på www.klimatilpasning.dk
  2. Når du er inde på siden, skal du trykke på knappen Indstillinger nederst på siden til højre (Se step 1).
  3. Når du har klikket på denne, kommer der en menu frem og spørger, hvor bogmærket skal gemmes - her vælger du skrivebordet/hjemmeskærmen (Se step 2).
  4. Du har nu bogmærket www.klimatilpasning.dk, og den kan findes på din hjemmeskærm (Se step 3).Windows1Windows2