Nyheder om energi
Del RSS RSS Print

Nyheder om energi

Viser 1 - 10 ud af 23
Køl med havvand
Køl med havvand 16.august 2017
HOFOR har udvidet deres kølenet til flere virksomheder, hvor køligt havvand veksles til koldt vand, det ledes til industri- og erhvervsejendomme
Læs mere
Sådan kan vi bo ved kysten
Sådan kan vi bo ved kysten 8.februar 2016
En gruppe amerikanske studerende har udviklet et hus, der kan klare klimaforandringerne, så man fortsat kan bo ved kysten.
Læs mere
9.000 kvadratmeter grønt tag på Moesgård Ny Museum
9.000 kvadratmeter grønt tag på Moesgård Ny Museum 23.april 2014
Ved Moesgård Museum i Skåde Bakker syd for Aarhus er en ny spektakulær museumsbygning under opførelse. Den ny bygning er tegnet af Henning Larsen Architects og forener klimatilpasning med en platform for udendørsaktiviteter.
Læs mere
Klimatilpasnings-uddannelse fra Teknologisk Institut
Klimatilpasnings-uddannelse fra Teknologisk Institut 26.marts 2014
Få opdateret din viden om klimatilpasning og teknologier til klimatilpasning med et 6-dages uddannelsesforløb med fokus på design og praktisk udførelse af projekter, der kan tilpasse regnvandshåndteringen til klimaforandringerne
Læs mere
Få del i New York’s hastigt voksende cleantech-marked
Få del i New York’s hastigt voksende cleantech-marked 17.december 2013
Har du interesse i at sælge grønne løsninger til New York? I dag går starten på en nyopstartet klynge betegnet Danish Cleantech Cluster.
Læs mere
Trods tør sommer boomer salget af regnvandsanlæg
Trods tør sommer boomer salget af regnvandsanlæg 27.august 2013
Anlæg til lokal afledning af regnvand, de såkaldte LAR-anlæg, blomstrer, selv om sommeren har været den tørreste siden 2000. Antallet af skybrud er blandt andet forsvindende lavt i forhold til 2010.
Læs mere
FN-byen i København bliver klimatilpasset
FN-byen i København bliver klimatilpasset 20.september 2012
København vil inden længe få endnu et klima-vartegn, når FN-byen står klar i den nye bydel i Nordhavnen. Anlægget vil indeholde et hvidt tag med fokus på indsamling af solenergi og et grønt tag.
Læs mere
Få tilskud til udvikling af klimatilpasning
Få tilskud til udvikling af klimatilpasning 16.juli 2012
Miljøministeriets Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP) har afsat 40 mio. kr. til fordeling i 2012. Der kan nu ansøges om tilskud til udvikling af miljøteknologi inden for blandt andet klimatilpasning
Læs mere
FRI guider til klimatilpasset projektering
FRI guider til klimatilpasset projektering 13.juni 2012
Danmark skal i gang med at klimasikres og regeringens prioritering af klimatilpasning er vejen frem. Det mener Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI), der netop har udgivet en guide for klimatilpasset projektering.
Læs mere
IPCC udgiver særrapport om ekstremvejr
IPCC udgiver særrapport om ekstremvejr 2.december 2011
Ekstremt vejr bliver endnu mere ekstremt i fremtiden, og vi bør derfor blive bedre til at håndtere det. Det er hovedbudskabet på klimapanelet IPCC´s topmøde i Sydafrika. Klimapanelet har for nyligt udgivet en særrapport om ekstremvejr.
Læs mere

Viser 1 - 10 ud af 23

Interne links